Wino i praliny to duet nie tylko smakowity. To również duet będący idealnym upominkiem dla Twojego klienta, kontrahenta czy też partnera biznesowego.
Co mają wspólnego ze sobą wino i praliny? Zarówno wino, jak i czekolada, z której wytwarzane są praliny, występują w różnych kolorach… Wino białe, czerwone, różowe. Czekolada mleczna, deserowa, biała. Czekoladę wytwarza się z różnych odmian kakao i różnych dodatków, a tym samym – podobnie jak w winie – odnajdziemy w niej różne smaki i aromaty. Najwykwintniejsze czekolady – w tym najwyższej jakości ręcznie robione belgijskie praliny – są aksamitne, delikatnie rozpuszczają się w ustach i pozostawiają po sobie jedwabisty smak. Dodatki do pralin – imbir, chili, owoce granatu czy też trawy cytrynowej – uwalniają się subtelnie i powoli. Czyż nie tak uwalniają się również smaki w winie?
Tylko najlepsze czekolady, o wyróżniającym się aromacie i bukiecie, można łączyć z odpowiednim winem, które uwydatnia doznania smakowe. I takie właśnie połączenie znajdziecie w naszych zestawach będących kompozycją najwyższej jakości belgijskich ręcznie robionych pralin i trufli Amante oraz specjalnie wyselekcjonowanych win.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą zestawów delikatesowych Dolci oraz bombonierek z belgijskimi pralinami oraz truflami Amante zaprezentowanymi w naszym katalogu.
Serwis przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych!