Migdały w czekoladzie (150 g) La Chinata

Charakterystyka

Kraj pochodzenia
Producent
Rodzaj produktu
Waga
21,20

Brak w magazynie

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych

Migdały w czekoladzie (150 g) La Chinata

NR ART. 208

—————–

Migdały w czekoladzie hiszpańskiej marki La Chinata do złudzenia przypominające zielone oraz czarne oliwki.

  • Migdały zostały oblane dwoma rodzajami czekolady – “zielone oliwki” to migdały oblane białą czekoladą, z kolei “czarne oliwki” to migdały w polewie z czekolady gorzkiej (57%).
  • Skład: warstwa wierzchnia z ciemnej czekolady [kakao 57%] (pasta kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), aromat), warstwa wewnętrzna z białej czekolady [kakao 25%] (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat ), migdały (25%), cukier, barwniki (E-102, E-142).
  • Wartość odżywcza / 100g: wartość energetyczna 2495 kJ/588 kcal, tłuszcze 48g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g), węglowodany 56g (w tym cukry 56g), błonnik 5g, białko 10,2g, sól 0,19g

 

La Chinata

Historia hiszpańskiej marki La Chinata sięga 1932 roku, kiedy to przodkowie obecnych właścicieli firmy zaczęli uprawiać oliwki w regionie Sierra de Gata.

La Chinata produkuje około 6 milionów litrów oleju (około 2,5 miliona oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i około 3,5 miliona olejów z nasion). Pod względem ilości butelkowanej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia plasuje się wśród 10 najważniejszych hiszpańskich firm w tym segmencie na rynku.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Migdały w czekoladzie (150 g) La Chinata

Poleć ten produkt:
Filtry

Czy masz ukończone 18 lat ?

Serwis przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych!

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.